Téli turné - 3.nap

...Még este azt mondtam, hogy hétkor kelek fel, én kelek fel a leghamarabb, mégis kilenckor keltem. A reggeli hot dog volt, még volt tea is. A tea neve Pickwick csipkebogyó-hibiszkusz tea volt. Reggeli után Dóra megfürdött, mi addig sorozatokat néztünk, azután akartam menni és is, de Barbi megelőzött. Pihentünk.

Háromkor indultunk Székesfehérvárra. Az út 1 órás volt. Jött egy bácsi és körbevezetett az utcákon és bementünk egy játékmúzeumba.

Hát a játékmúzeumban nagyon sok játék volt felöltöztetve. Kicsi babaházak. Még voltunk valahova, már nem emlékszem mi volt a neve, de egy korona másolata is ott volt egy díszteremben.

Koncertre indultunk a Prohászka Ottokár templomba. Még anyumék is eljöttek, nem számítottam rájuk, nagyon meglepődtem. Miután lejárt a koncert egy teremben voltak szendvicsek, volt víz és sütemény. Nagyon finom volt.

Hazafele végig énekeltünk, de én nem tudtam, mert nagyon fájt a fejem. 11 órára értünk a családokhoz. Ott egy szűkös emelet is volt, nagyon szeretjük, úgy hívjuk: titkos kuckó. Oda felmentünk és ott írtuk a naplót.

Holnap naplóellenőrzés lesz! Málna kedvéért még egy Barbie mesét is megnéztünk. beszélgettünk, aztán feküdtünk le. Jó éjt!...

 

Bözödi Adrienn és Nagy Dóra (IV. o - Szentkeresztbánya) naplójegyzetei 2014. december 20-án, Dunaalmás.

KÉPTÁR