Téli turné - 4.nap

Követni sem lehet, hogy mit csinált a Fili Advent negyedik vasárnapjának kezdetén. Sejtjük, hogy a fogadócsaládok melegét élvezték, aludtak, templomba mentek, közös programok a családokkal.

A gyermelyiek közül sokan az iskolában szervezett játszóházban kézműves délelőttön vettek részt (gyertyatartók, képeslapok, fenyőfák készülnek).

Téli napforduló. Tegnapinál picit hűvösebb, de tavaszias napsütés várta az érkező buszokat a sportcsarnoknál. A Vaspódiumokat szereljük, mindenki készséges, segít, vendégeink is érkeznek: a budapesti Járdányi iskola 10 diákja. Velük október végén egyeztük, hogy a gyermelyi koncertbe beülhetnek-, beállhatnak a zenekar- és kórus tagjai közé. Bertalan Örs diákjai igazi pótfilisek!

A tegnapi koncertet a hideg, a mait a meleg ette meg. Székesfehérvár didergése nyomán mindenki beöltözött, a fűtött tornaterem meglepetés volt. Tisztaság- pontosságban ma nyert a Csendes éj, mindenki boldogan loholt az Adventi gyertyagyújtásra. A piactér melletti épületben virslivacsora, gyermelyi házi sütemény és bőséges szeretet búcsúztatta Advent negyedik vasárnapját. Lelkes a Fili, ráadásul- halljuk,- otthon minden hó. Fehér…

Busz-éneklés hazáig.

KÉPTÁR!