Átíródott

Gazdag, élménydús téli turnéra készülődik a Fili több, mint hat hete. A lengyelországi Gyermekfilharmóniával (Janosika Mala Armia) készítettünk közös koncert-terveket, melynek helyszíne a budapesti új Operaház, az "Eiffel Műhelyház". Két különálló rövid fellépést követően közönségünknek közös számok eldalolására is készültünk: a Csarna Madonna és a Bárka dal, Szent II. János Pál pápa dala. Lengyelül.


A turnénk másnapjára a gödöllői kastélylovarda dísztermében, majd Sopronban, Szombathelyen s végül Olaszfán való fellépésekre kaptunk meghívásokat.


A december 17 és 23 időszakra tervezett álomturnénkat a legújabb covid-rendeletek átírták. A határátlépést tették majdnem lehetetlenné, emellett a magyarországi vendégfogadásunk is nehézkessé vált. Mindemellett az előadásaink közönségét is megtizedelték a különféle szigorítások.


Istennek legyen hála, Erdélyben jelenleg jobb a helyzet, így hát számba vettük a bejegyzett meghívásokat és ezeknek megszervezésével hazai turnéra indulunk az említett időszakban. A végleges hangversenykörút részleteit egy héten belül közhírré tesszük!