Könyvbemutató

Huszonharmadik alkalommal szerveztük volna meg a Homoródmenti Népdalvetélkedőt. A vírus tiltja a vetélkedést, ezért könyvbemutatóra hívjuk össze homoródmenti falvak dalos közösségeit. 2021. március 6-án, szombaton a szentegyházasfalvi Gábor Áron Művelődési Házban találkozunk a székelyruhába öltözött "családokkal". Ezúttal nem lesz falusi szoba berendezésű színpadunk, nem lesz zsűri, nem lesz sorshúzás, nem lesznek versenyzők és versenylapok, izgalom és díjazás. Ebéd sem lesz.

Mi lesz?


Rövid tizenöt-húsz perces könyvbemutató, ahol az egybegyűltek megismerkednek a Fili legújabb daloskönyvével. 35 éneket fogunk végigénekelni, nótaszünetekben kínálkozás, beszélgetés és a daloskönyvben lejegyzett népdalokról érdekességek.

A közös éneklésről ezúttal is készül hangfelvétel, ami az ajándékba kapott könyvecskék kísérőjeként emlékeztet nótázásunkra.

Gyülekező fél 10-kor, 10 órától könyvismertető, majd "énekóra". Déli egy óra körül búcsúzás. Aki szívesen maradna, megteheti! Mi, helyiek még egy darabig elnótázgatunk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!