Nálunk még nem jelentkezett

Hargita megye tiszta folt Románia térképén, legalábbis az országos statisztikai jelentések szerint. És ez nem áprilisi tréfa. Büszkék vagyunk rá, ahogy ezt Balázs Árpi is megírta a világhálón.

 

( https://www.facebook.com/arpad.balazs.9 )

 

Szentegyházán csend van, rend és fegyelem, az utcákon senki, a háztájakon viszont annál nagyobb a mozgás. Zúg a láncfűrész, gyalugép, a porszívó... A tavaszi munkák, az otthoni teendők sokasága miatt nyüzsög a település - kapun belül.

 

A Filiház udvara is rendbe került, gaz elégetve, a csűr mögötti nagy fűzfa magasra nőtt, kiszáradt ágait az Önkormányzat segítségével is sikeresen lenyestük.

 

A zeneterem sajnos csendes, de bízunk benne, hogy a filisek otthon előszedik hangszereiket, a gyakorlást nem hagyják. A képernyős oktatás lassan-lassan kialakult, főleg az írásbeli feladatok terén. Sikerült zenéből is feladatokkal ellátni diákjainkat, ízelítőül két házi feladatot a honlapunk olvasóinak is megoldásra felajánlunk. Házi itt és itt. Villanypostán várjuk a helyes megfejtéseket, válaszokat, a jó tanulók 10-est kapnak! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Két hét múlva újra jelentkezünk, reméljük, csupa jó hírrel. Isten segedelmével!