Meghozta az Isten

... piros pünkösd napját!... énekelte a Fili szombat és vasárnap este  8-tól a Műv Ház nagytermében. A közönségben sok ember, rég nem látott arcok, csodálatos ismerősök, rokonok. Itt vannak Budakesziről, Veresegyházról, Szombathely, Vasvár, Veszprém... Gyermely, Dunaalmás, Csorna sem hiányzik. Zalaegerszeg és Hegykő a Fili vendéglátását élvezi; Budapestről is megannyi jó arcz!

A Filikoncertek kiemelkedő pillanata mindannyiunk számára Dániel Kinga és Benedek Szilárd duója, de a műsor többi részei sem hagyták alább. Hősök voltak a gyermekek, hiszen jópáran közülük gyalogosan vagy járművel a somlyói búcsún megjelentek, pörkölő napsütésben sültek Somlyón. Hangversenyeink után nótásestek,-új prímásunk Tankó Gabika. A pünkösdi vendégjárás kitűnő magyar borokat és jóízű beszélgetéseket varázsolt, működött a Múzeum Szálló és a kalandpark.

 

Nyári turnénk terve is sokat gazdagodott: zalaegerszegi barátunk, Tuboly Kálmán a Zalai, Keszthelyi, Lendvai hangversenyeinket szedte sorrendbe, Márton Igor felvidéki barátunk pedig TEVEL HOTEL szállodájában fogad szeretettel mindannyiunkat Ausztriából hazafelé jövet.

Pünkösdi találkozásainkat Dr. Gothárd Csilla Passauból is megédesítette: vasárnap este a koncert után minden Filis Milka-csokilt!

 

Bővebb képes beszámoló a fili.hu-n olvasható.