Muzsikáltunk Bodokon

Feszesre sikeredett szeptember első hétvége.

Meghívást kapott a Gyermekfilharmónia egy bodoki fellépésre, a Muzsikál az erdő rendezvényre. Meghívónk Kovászna Megye Tanácsa valamint az ötletgazda, Szabó Lajos erdész. Az erdőben zengő muzsika a rendezvényük alapgondolata, amire a Fili fellépését is betervezték. Koncertünk helyszínéül a Sütei Borvíz feletti erdei tisztást jelölték ki, de ez a terv a kitartó eső miatt meghiúsult. Áradt az Olt, a sáros erdei utat meg se próbáltuk. Az oltszemi fogathajtó versenypálya épületében az emeleti tárgyaló lett a hangversenyünk helyszíne.

Előnyünkre szolgált a viszonylag kicsi, de nagyon szép helyiség, mert a filisek közül alig százan vállalták a szombati utazást és szereplést. A kis létszám ellenére színvonalas koncertet tartottunk, aminek a jutalma őzpörkölt volt.

Sajnálatos módon az oltszemi délutáni foglalkozásokra, előadásokra nem tudtunk ott maradni, sürgősen indulnunk kellett vissza Szentegyházára hiszen ugyancsak ezen a napon zajlott a Gold Band 10 éves születésnapi koncertje, tűzoltófesztivál, Rocksulikoncert.

Másnap, vasárnap, fúvószenekari találkozót szervezett a Gold Banda, az est fénypontja pedig a Diszperzit zenekar előadása volt.

Mindez a Fili csemetekertben felállított nagyszínpadon!

A nagy ünnepre az idő is kitisztult, elnyertük - magunk között, - a "zenélő kisváros" elnevezést!

Képek mindezekről itt, itt és itt. S, itt.