Pünkösd után


Nagyot szólt a pünkösd két év felfüggesztés után. Számítottunk rá, hogy ismerősök, vendégek tömege jelenik meg és így is lett. Négy napig folyt a beszélgetés, éneklés, koccintgatás.
Barátaink örömmel nyugtázták, hogy a Múzeum Szálló, a zeneterem és a Filibirodalom semmit sem változott azt a néhány ráncot leszámítva.

Szerencsénkre a nyár is erre a három-négy napra esett, bővelkedtünk a lepirult zarándokarcokban. A Gyermekfili kitett magáért, mindkét este - szombat és vasárnap - több, mint 170 fővel szórakoztatta a zsúfolt teltházat.




Mindig látványosak a kórusban felbukkanó új arcok, az "első sor" , ezúttal több, mint 40 fő újonc csetlett-botlott vagy vágta a rezet rendületlenül, mindannyiunk szórakozására.

Kiemelkedő teljesítmény György Réka újoncfuvolás munkája valamint Bözödi Adrienn és Sándor Saci szólója, örökzöld csellósaink. Koncertfotók itt.

Pünkösdi királyné választásunk mellett angol királynőt is köszöntöttünk. A 96 éves Erzsébet királynő már 70 éve trónol, aminek tiszteletére ezüstfenyőt ültettünk a Filikertbe angol énekünk a Highland Cathedral harmóniájában.

Farkas Anti filmezett, a film itt megtekinthető.