Üdvözlet a Filitől!

Betoppant az új év és a Gyermekfili jelszava továbbra is:

"Soha rosszabb ne legyen!"

 

Csodás évet zártunk. 2018-ban 36 alkalommal léptünk színpadra.

 

Az év folyamán háromszor szálltunk autóbuszokra és indultunk el hangversenykörútjainkra: júliusban a kecskeméti turné 7 hangversennyel, majd a svédországi körutunk 8 fellépéssel, végül az adventi kiszállásainkon kilencszer gyújtottunk gyertyát. Ezen kívül felejthetetlen számunkra a Harvíz román nyelvű hangversenye, Filinap, városnap, udvarhelyi koncert a Magyar Kultúra Napja alkalmából, pünkösdi- és huszárhangversenyek, valamint a vargyasi közös fellépésünk a budapesti diákokkal. A Rotary- és Prospero koncertekre is sokat készültünk.

 

A mellékelt filmecskén az is nyilvánvalóvá válik, hogy a filis gyermekek gyors és pontos, ügybuzgó és nyüzsgő közösség. Színpadra állásuk fegyelmezett rohammunkáját kétszer csodálhattuk, Prágában és Négyfaluban.

Videó itt!

 

Óévzáró hangversenyünkön beszámoltunk gazdag évadunkról, egyvalamire azonban nem került sor: köszönetet mondani a szülőknek, itthoni, otthoni és külhoni támogatóinknak, akik nemcsak szellemileg, hanem anyagilag is támogattak. Nélkülük nem működött volna!

 

Számtalan karácsonyi és újévi jókívánságaikra legyen hát itt egy közös köszönet részünkről:

 

Adjon az Isten vidám, egészséges és mozgalmas új évet!